Jouw wijkconsulenten

Onze wijkconsulenten zijn jouw directe contactpersonen.
Ze zijn altijd aanwezig in je wijk of buurt. Heb je een vraag over  je woonsituatie? Zit je met een probleem? Ze zijn er voor je, luisteren naar je en helpen je waar ze kunnen. Spreek ze gerust aan, als je ze tegenkomt. Je kunt ze ook altijd direct bellen of mailen.

Wil je dat ze bij je langskomen? Bel ze en ze maken een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt. Spreek je liever af bij ons op kantoor? Dat kan natuurlijk ook altijd.

Overlast

Heb je last van je buren? Vervelend! Maar misschien zijn ze zich daarvan helemaal niet bewust… Heb je al geprobeerd om er met ze over te praten? Dat werkt vaak beter dan meteen met een klacht bij de huisbaas aankloppen…
Ons advies is: probeer op een rustig moment het gesprek aan te gaan. Doe dat niet in een opwelling, als je boos of geïrriteerd bent. Luister vooral ook naar hun verhaal en probeer afspraken te maken met elkaar.  
Mocht je het niet samen kunnen oplossen, of als er sprake is van structurele overlast, meld het ons dan via hallovestenl of (0529) 45 25 88, of neem contact op met je wijkconsulent.

Maak kennis met