Onderhoud aan mijn huis

Buitenschilderwerk, gevelreiniging of -herstel, asbest verwijderen, het vervangen van de CV-installatie, de douche, het toilet of de keuken… Dit soort groot onderhoud zorgt ervoor dat je huis in goede conditie blijft. En wij nemen het allemaal voor onze rekening.

Als jouw huis voor zulke werkzaamheden in aanmerking komt, krijg je daarvan – ruim voordat we aan de slag gaan – bericht. Bij ingrijpend onderhoud, zoals het vervangen van douche, toilet of de keuken, nemen we ver vóór de geplande datum contact met je op, om te overleggen over hoe, wat en wanneer. Je kunt dan ook kleuren en materialen kiezen, bijvoorbeeld van tegels, het aanrechtblad en de kastjes.

Verduurzamen woningen

We vinden het belangrijk dat onze huurders in kwalitatief goede huizen wonen. Daarom blijven we onze woningen verbeteren met duurzaamheidsmaatregelen. Dit doen we zonder de huur van je woning te verhogen. Door de verbeteringen die we aanbrengen aan je huis kun je misschien zelf besparen op je energierekening! Omdat je huis bijvoorbeeld beter geïsoleerd is, gaan de kosten van je energierekening omlaag. 

Asbest

Het kan voorkomen dat er asbesthoudende materialen in je woning aanwezig zijn. Als je huis gebouwd is voor 1994 is de kans groot dat er asbest in jouw woning aanwezig is. Het is belangrijk om hier tijdens het verbeteren van je woning rekening mee te houden.

Zelf klussen in je huis

Ben je van plan om zelf aan de slag te gaan in je woning? We vertellen je er meer over in onderstaande brochure.

Zelf klussen in je huis

Je woning verbeteren

Wil je weten hoe je jouw woning kunt verbeteren? Klik dan op de button hieronder.

Je woning verbeteren

Zelf klussen in je huis

We kunnen ons voorstellen dat je – om je huis een echt jouw thuis te laten zijn – dingen wilt veranderen. Een dakraam plaatsen bijvoorbeeld, een vaste trap naar de zolder maken, of een tussenmuur verwijderen… Dat kan, maar we willen wél graag dat je dat even met ons overlegt.

We willen bijvoorbeeld weten hoe je de veranderingen gaat uitvoeren en of ze van goede kwaliteit zijn. Ook moeten ze voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit, de nutsbedrijven, de brandweer en de overheid. Wij kunnen je daarover advies geven en met je bespreken hoe je de veranderingen het beste kunt uitvoeren. Daarom maken we graag afspraken met je, voordat je aan de slag gaat.

De aanvraag en toestemming

Je kunt een aanvraag voor een verandering aan je huis indienen via hallo@veste.nl. Maar je kunt ook even bellen met onze woonconsulent op (0529) 45 25 88. Die bespreekt dan de aanvraag met je.

Is de door jou gewenste verandering goedgekeurd? Dan kun je aan de slag! De kosten van zo'n verandering zijn uiteraard voor je eigen rekening.