In december 2017 verwachten wij 21 eengezinswoningen met 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder op de Vlierlanden in Ommen op te leveren.

De woningen

Wij bouwen 21 eengezinswoningen in 5 woningblokken, waarvan 10 hoekwoningen en 11 tussenwoningen, in de nieuwe wijk de Vlierlanden. De adressen worden Vlierendreef 21 t/m 37 (oneven nummers) en Schutstal 2 t/m 24 (even nummers).

 

Er zijn 3 woningtypen:

-          11 tussenwoningen (Vlierendreef 23, 25, 27, 33 en 35, Schutstal 4, 6, 8, 14, 16 en 22)

-          6 hoekwoningen (Vlierendreef 29 en 31, Schutstal 10, 12, 18 en 20)

-          4 hoekwoningen met langskap (Vlierendreef 21 en 37, Schutstal 2 en 24)

Impressietekeningen

Plattegrond van een hoekwoning:

Plattegrond van een tussenwoning:

Indeling

De woningen hebben een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zitten drie slaapkamers en een tweede toilet in de badkamer. De woningen hebben een vaste trap naar zolder en zonnepanelen op het dak. Per woning verschilt het hoeveel zonnepanelen erop komen. Op alle verdiepingen zitten radiatoren.

Als alles gaat zoals wij verwachten zijn de woningen eind 2017/begin 2018 klaar.

Huurprijzen

Hieronder staat de kale huurprijs per maand per woning. Dit is de huurprijs voor de huurtoeslag. Hier komen de servicekosten van € 1,76 per maand nog bij.

Passend toewijzen

De woningen wijzen wij volgens passend toewijzen toe.

Dat betekent dat er naar je jaarinkomen en gezinsgrootte wordt gekeken.

Je kunt hieronder bekijken welk inkomen je minimaal nodig hebt om een van deze woningen te mogen huren.

Om te kunnen zien of jouw inkomen passend is voor de woning die jij wilt huren hebben wij een Inkomensverklaring van 2015 of 2016 van jou nodig. Een inkomensverklaring kan je gratis aanvragen bij de BelastingTelefoon via 0800-0543 of met je DigiD via mijn.belastingdienst.nl. Deze hebben wij van je nodig voordat je op de woning reageert.

Sta jij samen met jouw partner ingeschreven dan ontvangen wij graag van jullie allebei een Inkomensverklaring van 2015 of 2016.

Reageren

 Per woningtype wordt er één advertentie gemaakt. Daardoor zullen er 3 advertenties op de website komen waar je op kunt reageren. Als je op alle 3 advertenties reageert reageer je dus op alle 21 woningen. Reageer je bijvoorbeeld alleen op de advertentie van de hoekwoning, dan reageer je op alle hoekwoningen. Je voorkeur voor welke hoek- of tussenwoning je graag wilt huren kun je aangeven op het moment dat je gebeld wordt als je kandidaat bent voor een woning. Toewijzing gaat op volgorde van inschrijf- of woonduur.

Vanaf vrijdag 9 juni kun je reageren op de hoekwoningen en de hoekwoningen met langskap. Vanaf vrijdag 16 juni kun je reageren op de tussenwoningen.

Je kunt reageren als je ingeschreven staat als woningzoekende bij de Veste en wij jouw (en die van jouw partner) Inkomensverklaring van 2015 hebben ontvangen. Iedereen die ingeschreven staat mag reageren op de woningen.

Huur je op dit moment van De Veste? Dan kun je altijd de ingangsdatum van jouw huidige huurovereenkomst inzetten als inschrijfdatum. Controleer dit wel goed in je inschrijving. Staat jouw ingangsdatum van jouw huidige huurovereenkomst niet in jouw inschrijving als inschrijfdatum? Neem contact met ons op zodat wij dit kunnen aanpassen voor je. Het is je eigen verantwoordelijkheid om dit bij ons te melden.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op telefoonnummer 0529-452588.

De informatie in deze advertentie is onder voorbehoud en aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

 

                                                                                                                                                                                         01-05-2017