Dag van het Huren op 2 juni

De uitgestrekte duinen en de bosrijke omgeving van Terschelling vormen jouw thuis. Een bijzondere plek vol verhalen. Wij nodigen je van harte uit voor een fietstocht langs die verhalen. Verschillende eilanders delen die van hun met ons en geven de geheimen van hun ambacht prijs.

Zaterdag 2 juni heten wij je van harte welkom op de campus van het Maritiem Instituut Willem Barentsz. Hier begint onze tocht. Verschillende zeemannen nemen je mee in hun liefde voor de zee en droom om te gaan varen. Maak kennis met Kaatje en Mup en ga samen met hen op avontuur. We vervolgen onze route langs het leven in De Boeg en het werk van verschillende kunstenaars en ambachtslieden. Onderweg genieten we samen van een smakelijke lunch en is er vol op tijd om bij te praten. 

Fietstocht vol verhalen, een avontuur voor jong en oud!

Ben jij erbij?

Praktische informatie

We willen met zoveel mogelijk mensen de route volgen en maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom gaan we op pad met elektrische fietsen. Heb je geen elektrische fiets? Geen nood! Op de campus staan elektrische fietsen voor je klaar (eventueel met kinderzitje).

Lukt fietsen niet, maar wil je wel graag mee? Laat het ons op tijd weten, dan regelen we graag alternatief vervoer voor je. Ben je niet in de gelegenheid om de hele fietstocht te doen? Je bent ook van harte welkom om alleen aan te haken bij de lunch. We vinden het fijn als je ons dit even laat weten.

Uitnodiging

Aanmelden

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Dag van het Huren. 

Dag van het Huren

Wanneer? Zaterdag 2 juni
Waar? Campus van het MIWB
Hoe laat? Van 10.00u tot 14.30u

Programma

10.00 uur
Ontvangst met een kopje koffie, thee of een glaasje limonade.

10.15 uur
Welkomstwoord

10.30 uur
Start fietstocht

12.30 uur
Gezamenlijke lunch en voor de kinderen een poppenkastvoorstelling van Kaatje en Mup.

13.30 uur
Vervolg fietstocht

14.30 uur
Afsluiting in Hoorn