Onderhoud aan mijn woonruimte

Buitenschilderwerk, gevelreiniging of -herstel, het vervangen van de douche, het toilet of de keuken… Dit soort groot onderhoud zorgt ervoor zorgt dat je wooncomplex in goede conditie blijft. En wij nemen het allemaal voor onze rekening.

Als jouw wooncomplex voor zulke werkzaamheden in aanmerking komt, krijg je daarvan – ruim voordat we aan de slag gaan – bericht. Bij ingrijpend onderhoud, zoals het vervangen van douche, toilet of de keuken, nemen we ver vóór de geplande datum contact op met jou en je medebewoners, om te overleggen over hoe, wat en wanneer. 

Zelf klussen in je huis

We kunnen ons voorstellen dat je - om je woonruimte een echt thuis te laten zijn - dingen wilt veranderen. Dat kan, maar we willen wél graag dat je dat even met ons overlegt. Dan kunnen we je ook advies geven over hoe je dat het beste kunt doen. 

Samen afspraken maken

Voordat je aan de slag gaat willen we weten hoe je de verandering gaat uitvoeren en of ze van goede kwaliteit zijn. Ze moeten ook voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit, de nutsbedrijven, de brandweer en overheid. Wij kunnen je daarover adviseren. 

De aanvraag

Mail de aanvraag voor het aanbrengen van een verandering aan je woonruimte naar hallovestenl of bel met je wijkconsulent. Wil je een aanpassing aanbrengen aan de gemeenschappelijke ruimtes? Bespreek dat altijd even met je wijkconsulent.  

Toestemming

Is de door jou gewenste verandering goedgekeurd? Dan kun je aan de slag! De kosten van zo'n verandering zijn uiteraard voor je eigen rekening.