Jouw wijkconsulenten

Onze wijkconsulenten zijn jouw directe contactpersonen.
Ze zijn altijd aanwezig in je wijk of buurt. Heb je een vraag over  je woonsituatie? Zit je met een probleem? Ze zijn er voor je, luisteren naar je en helpen je waar ze kunnen. Spreek ze gerust aan als je ze tegenkomt. Je kunt ze ook altijd direct bellen of mailen.

Wil je dat ze bij je langskomen? Bel ze en ze maken een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt. Spreek je liever af bij ons op kantoor? Dat kan natuurlijk ook altijd.

Mocht je onze wijkconsulenten nog niet kennen, hieronder zie je per regio wie jouw wijkconsulent is en hoe je ze kunt bereiken.

Ik ben Christiaan

Jouw wijkconsulent in de regio Ommen en Dedemsvaart. 

Ik ben Rianne

Jouw wijkconsulent in de regio Dedemsvaart. 

Ik ben Lisette

Jouw wijkconsulent in de regio Ommen. 

Ik ben Bianca

Jouw wijkconsulent in de regio Ommen, Lemelerveld, Lemele en Beerzerveld.  

Ik ben Hans

Jouw wijkconsulent in de regio Dedemsvaart en Hardenberg. 

                

Overlast

Heb je last van je buren? Vervelend! Maar misschien zijn ze zich daarvan helemaal niet bewust… Heb je al geprobeerd om er met ze over te praten? Dat werkt vaak beter dan meteen met een klacht bij ons aankloppen…

Ons advies

Probeer op een rustig moment het gesprek aan te gaan. Doe dat niet in een opwelling, als je boos of geïrriteerd bent. Luister vooral ook naar hun verhaal en probeer afspraken te maken met elkaar.  

Kom je er samen niet uit?

Lukt het niet om het samen op te lossen of is er sprake van structurele overlast? Meld het ons dan via hallo@veste.nl, bel (0529) 45 25 88 of neem contact op met je wijkconsulent.