Zelf klussen in je huis

We kunnen ons voorstellen dat je – om je huis een echt jouw thuis te laten zijn – dingen wilt veranderen. Een dakraam plaatsen bijvoorbeeld, een vaste trap naar de zolder maken, of een tussenmuur verwijderen… Dat kan, maar we willen wél graag dat je dat even met ons overlegt.

We willen bijvoorbeeld weten hoe je de veranderingen gaat uitvoeren en of ze van goede kwaliteit zijn. Ook moeten ze voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit, de nutsbedrijven, de brandweer en de overheid. Wij kunnen je daarover advies geven en met je bespreken hoe je de veranderingen het beste kunt uitvoeren. Voordat je aan de slag gaat maken we graag een afspraak met je. 

Ben je van plan om zelf aan de slag te gaan in je woning? In de flyer onderaan deze pagina geven we je tips waar je aan moet denken voordat je aan de slag gaat. 

Zelf klussen in je huis

De aanvraag

De aanvraag voor het aanbrengen van een verandering aan je woning kun je per mail indienen via hallovestenl. Natuurlijk kun je ook bellen met onze woonconsulenten op (0529) 45 25 88. Zij bespreken de aanvraag dan met je. 

Toestemming

Is de door jou gewenste verandering goedgekeurd? Dan kun je aan de slag! De kosten van zo'n verandering zijn uiteraard voor je eigen rekening.