Jouw wijkconsulent

Onze wijkconsulent, Sandra Schneider, is jouw directe contactpersoon. Ze werkt iedere dinsdag en donderdag. Heb je een vraag over je woonsituatie? Zit je met een probleem? Zij luistert naar je en helpt je waar ze kan. Spreek haar gerust aan, als je haar tegenkomt. Wil je dat ze bij je langskomt? Je kunt haar bellen of mailen. Ze maakt graag een afspraak met je op een moment dat het jou het beste uitkomt. Spreek je liever af bij ons op kantoor? Dat kan natuurlijk ook altijd.

Overlast

Heb je last van je buren? Vervelend! Maar misschien zijn ze zich daarvan helemaal niet bewust… Heb je al geprobeerd om er met ze over te praten? Dat werkt vaak beter dan meteen met een klacht bij de huisbaas aankloppen…

Ons advies is: probeer op een rustig moment het gesprek aan te gaan. Doe dat niet in een opwelling, als je boos of geïrriteerd bent. Luister vooral ook naar hun verhaal en probeer afspraken te maken met elkaar.
Mocht je het niet samen kunnen oplossen, of als er sprake is van structurele overlast, meld het ons dan en neem contact op met je wijkconsulent.

Ik ben Sandra Schneider

Jouw wijkconsulent

0683569083 sandraschneider@veste.nl

Direct naar