Onderhoud aan mijn huis

Buitenschilderwerk, gevelreiniging of -herstel, asbest verwijderen, het vervangen van de CV-installatie, de douche, het toilet of de keuken… Dit soort groot onderhoud zorgt ervoor dat je huis in goede conditie blijft. En wij nemen het allemaal voor onze rekening.

Als jouw huis voor zulke werkzaamheden in aanmerking komt, krijg je daarvan – ruim voordat we aan de slag gaan – bericht. Bij ingrijpend onderhoud, zoals het vervangen van de douche, toilet of keuken, nemen we ver vóór de geplande datum contact met je op. We overleggen dan samen hoe, wat en wanneer de werkzaamheden plaatsvinden. Je kunt dan ook kleuren en materialen kiezen, bijvoorbeeld van tegels, het aanrechtblad en de kastjes.

Je woning verbeteren

Wil je weten hoe je jouw woning kunt verbeteren? Klik dan op de button hieronder.

Je woning verbeteren

Zelf klussen in je huis

Ben je van plan om zelf te klussen in je woning? In de brochure hieronder lees je waar je aan moet denken voordat je aan de slag gaat.

Zelf klussen in je huis

De aanvraag

Mail de aanvraag voor het aanbrengen van een verandering aan je huis naar hallovestenl of bel met onze woonconsulenten op (0529) 45 25 88. Zij bespreken de aanvraag dan met je. 

Toestemming

Is de door jou gewenste verandering goedgekeurd? Dan kun je aan de slag! De kosten van zo'n verandering zijn uiteraard voor je eigen rekening.

Verduurzamen woningen

We vinden het belangrijk dat onze huurders in kwalitatief goede huizen wonen. Daarom blijven we onze woningen verbeteren met duurzaamheidsmaatregelen. Dit doen we zonder de huur van je woning te verhogen. Door de verbeteringen die we aanbrengen aan het huis kun je misschien zelfs besparen op de energierekening! De energiekosten dalen, omdat je huis bijvoorbeeld beter is geïsoleerd.  

Reparaties & Onderhoud