Waarden, droom en ambitie

Onze identiteit, wie we zijn, zegt alles over hoe we werken. En dat zegt weer alles over wat we kunnen betekenen voor de mensen om ons heen. Daarin schuilt het wezen, de ziel van De Veste. Die ziel wordt gevormd door de waarden die ons samenbinden en die ons leiden in alles wat we doen, de droom die we delen en de ambitie waarvoor we keihard willen werken.
Die waarden, die droom en die ambitie zijn van ons allemaal. 

Samen zijn wij De Veste

We zijn allemaal verschillend en dat maakt ons gelijk

Verschillen zijn er om te respecteren. Ze vormen de kleurrijke wereld waarin we leven. Wij benaderen die verschillen als een grote kracht. Zonder waardeoordeel, gelijkwaardig en altijd met een gezonde portie positieve energie. We brengen wat we kunnen en halen wat nodig is om samen het verschil voor mensen te maken. Helpend waar het kan, prikkelend waar nodig. Dat is wat ons beweegt.

Organisaties zijn er voor mensen

We zijn een organisatie, maar geloven vooral in organiséren. Vanuit je eigen kracht, vanuit dat wat je zelf het allerleukste vindt om te doen. Pas dan kun je je grootste bijdrage leveren. Pas dan kun je als organisatie bijdragen aan de kwaliteit van leven van zoveel mogelijk mensen. Wij zijn er trots op dat we over de grenzen van onze eigen organisatie heen durven te kijken en zo nieuwe wegen naar morgen ontdekken.

We nemen het persoonlijk

Iedereen van De Veste ís De Veste. Stuk voor stuk zijn we allemaal ambassadeur van ons gedachtengoed. Dat gedachtengoed delen we actief en we zijn trouw eraan, ook wanneer dat even moeilijk is. Juist op die moeilijke momenten maken we het grootste verschil. We zijn standvastig, maar nooit star. Duidelijk, maar nooit hard. Beweeglijk als een verankerde boei die deinend aangeeft waar de juiste route ligt.

Gewoon goed voor elkaar

Meer geven meer dan wordt gevraagd. Dat begint bij gezond zijn. We hebben al onze feitelijke zaken dan ook goed voor elkaar. Dat is al een uitdaging, een opgave, op zichzelf, maar we beseffen dat de meerwaarde die we willen leveren, begint bij waar díe opgave eindigt. We vallen niet op omdat we doen wat van ons wordt gevraagd; we zijn bijzonder omdat we geven wat niemand had verwacht.

Hiervoor komen we 's ochtends ons bed uit

We dromen van een duurzame en bewuste samenleving met liefde voor de medemens. Een trotse samenleving waarin iedereen in zijn of haar kracht staat en zo een zo groot mogelijke, positieve bijdrage kan leveren aan het eigen geluk en dat van anderen.

Zo zorgen we ervoor dat onze droom werkelijkheid wordt

Door er te zíjn voor mensen, écht naar ze te luisteren en te stáán voor wie we zijn en wat we zeggen, creëren we samen een betere woon- en leefomgeving voor iedereen. Een omgeving waarin mensen worden gestimuleerd en in staat zijn de regie van hun eigen leven te voeren, zodat ze trots zijn en er een opwaartse, maatschappelijke spiraal ontstaat.

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden