Op zoek naar woonruimte in Enschede?

Ben je op zoek naar een kamer, studio of appartement in Enschede? Die vind je via www.Roomspot.nl. Roomspot maakt jouw zoektocht naar een eigen plek een stuk eenvoudiger! 

Roomspot biedt je alle ruimte

Het zoeken van woonruimte via Roomspot biedt jou veel voordelen. Je vindt er een compleet overzicht van beschikbare kamers, studio’s en appartementen van betrouwbare aanbieders. Woningstichting De Veste en Stichting Jongeren Huisvesting Twente (SJHT) plaatsen dagelijks nieuw aanbod op de website. Je hoeft je dus maar op één plek in te schrijven om het woonaanbod in Enschede en omgeving te zien én om te reageren op woonruimte. Ook kun je een zoekprofiel instellen zodat je alleen kamers en appartementen ziet die voldoen aan jouw wensen.

Sta je bij ons ingeschreven als woningzoekende?

Dan vervallen je huidige inschrijving als woningzoekende en je inschrijfduur. Begin februari ontving je een e-mail met meer informatie over Roomspot en hoe je je kunt inschrijven als woningzoekende.

Gratis inschrijven bij Roomspot

Om op het woonaanbod te kunnen reageren moet je je bij Roomspot inschrijven als woningzoekende. Je kunt je inschrijven als je 16 jaar of ouder bent. Inschrijven is gratis. Na je inschrijving ontvang je via e-mail een bevestiging. Je maakt vervolgens zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Daarmee kun je inloggen om het woonaanbod te bekijken en te reageren op woonruimte.

Regel het zelf

Meer weten?

Wil je meer weten, of heb je vragen? Kijk dan op Roomspot of neem contact op met onze woonconsulenten via hallovestenl of (0529) 45 25 88.

Woonruimte zoeken én vinden

Roomspot toont alle beschikbare woonruimten in Enschede en Hengelo. Wil je liever alleen beschikbare kamers en appartementen zien die voldoen aan jouw wensen? Maak dan een zoekprofiel aan met jouw voorkeuren.  Je ontvangt dan per e-mail een tipbericht als er woonruimte beschikbaar komt die hierop aansluit. In ‘Mijn Roomspot’ onder ‘Passend aanbod’ worden dan alleen de kamers en appartementen getoond die het best aansluiten op jouw profiel. 

Zie je een beschikbare woonruimte die je aanspreekt? Je kunt jouw reactie doorgeven via de website. Log eerst in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je ziet in ‘Mijn Roomspot’ het woonaanbod. Reageer op de aanbieding door onderaan de advertentiepagina te klikken op de button ‘Reageer’.

Win een extreme room-over! 

Wil jij de lancering van Roomspot samen met ons vieren en ons helpen Roomspot bekend te maken? Ga naar onze Facebook- of Instagrampagina, deel het bericht met de hashtag #Roomspotactie en maak kans op een room make-over en creëer jouw eigen plek. Een interieurstylist komt thuis bij je langs en maakt van jouw kamer thé spot. Roomspot. Wij bieden je alle ruimte.