2016 was het jaar van de 'nieuwe' Veste

Publicatiedatum: 14-07-2017

2016 was voor Woningstichting de Veste het eerste jaar als de ‘nieuwe’ Veste. Met elkaar hebben we hard gewerkt om onze belofte ‘Jouw woongeluk is wat ons drijft’ waar te maken. Samen met onze huurders en partners ondernamen we het afgelopen jaar verschillende activiteiten en hebben we ons ingezet voor een betere woon- en leefomgeving voor iedereen.

In ons magazine ‘Verhalen van mensen’ blikken we terug op het jaar 2016. In de afgelopen periode verzamelden we bijzondere, persoonlijke verhalen van bewoners, partners en medewerkers. Samen vertellen ze je wat we het afgelopen jaar hebben gedaan om het woongenot van onze huurders te vergroten. Door echt te luisteren, te weten wat er speelt en samen te werken proberen we mensen weer een stukje regie over hun eigen leven terug te geven. Die levens zijn in geen enkele woning gelijk. Eigenlijk huisvesten we dus een veelvoud van eten, slapen, plezier, geluk en verdriet. In ons magazine geven we je een kijkje achter de voordeur van onze huurders en die van onszelf.

We zijn blij te horen en te lezen dat onze verandering wordt gevoeld en gewaardeerd. We zijn trots op de kansen die we krijgen en dat we nog meer kunnen betekenen voor de mensen die dat nodig hebben. Ook dit jaar blijven we ons ontwikkelen en groeien. En natuurlijk blijven we ons inzetten om onze droom waar te maken. De droom van een duurzame en bewuste samenleving met liefde voor de medemens. Een trotse samenleving waarin iedereen in zijn of haar kracht staat en een zo groot mogelijke, positieve bijdrage kan leveren aan het eigen geluk en dat van anderen.

Naast al die prachtige en inspirerende verhalen mag ook het officiële gedeelte natuurlijk niet ontbreken. Onze maatschappelijke en financiële resultaten over 2016 hebben we in een apart document op een rijtje gezet. Je leest ze in het jaarverslag 2016

Eerdere jaarverslagen, brochures en flyers vindt je hier. 

Share this page

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden