Fietstocht vol verhalen op Terschelling op 2 juni

14-05

Op 2 juni organiseert wijkconsulent Sandra een fietstocht voor al onze huurders op Terschelling. Ben jij erbij?

Ga mee op avontuur! 

Zaterdag 2 juni heten wij je van harte welkom op de campus van het Maritiem Instituut Willem Barentsz. Hier begint onze tocht. Verschillende zeemannen nemen je mee in hun liefde voor de zee en droom om te gaan varen. Maak kennis met Kaatje en Mup en ga samen met hen op avontuur. We vervolgen onze route langs het leven in De Boeg en het werk van verschillende kunstenaars en ambachtslieden. Onderweg genieten we samen van een smakelijke lunch en is er vol op tijd om bij te praten.

Praktische informatie

We willen met zoveel mogelijk mensen de route volgen en maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom gaan we op pad met elektrische fietsen. Heb je geen elektrische fiets? Geen nood! Op de campus staan elektrische fietsen voor je klaar (eventueel met kinderzitje).

Lukt fietsen niet, maar wil je wel graag mee? Laat het ons op tijd weten, dan regelen we graag alternatief vervoer voor je. Ben je niet in de gelegenheid om de hele fietstocht te doen? Je bent ook van harte welkom om alleen aan te haken bij de lunch. We vinden het fijn als je ons dit even laat weten.

Benieuwd naar het programma? Dat vind je hier

Aanmelden

Erbij zijn? Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kan tot vrijdag 18 mei. 

Terug naar overzicht