Woongelukmeter

We willen graag weten hoe jij je voelt. Of je gelukkig bent met het wonen en leven in jouw straat, buurt of wijk. Waarom? Omdat we dromen van een duurzame en bewuste samenleving met liefde voor de medemens. Een trotse samenleving, waarin iedereen in zijn of haar kracht staat en daardoor een zo groot mogelijke, positieve bijdrage kan leveren aan het eigen geluk en dat van anderen.

We denken dat ons succes in het verwezenlijken van die droom af te meten is aan het opgetelde woongeluk van zoveel mogelijk mensen uit straten, buurten en wijken. Als de score in sommige gevallen laag is – of misschien zelfs negatief – weten we dat daar voor ons werk aan de winkel is.

We voelen ons medeverantwoordelijk voor jouw woongeluk en levensgenot. Dit systeem helpt ons de vinger aan de pols te houden bij wat wij het allerbelangrijkste vinden: Hoe het met jou gaat! 

Jouw woongeluk is wat ons drijft

We horen graag hoe jij je voelt in jouw woning

Wil je de woongelukmeter invullen?

Hieronder kun je de woongelukmeter invullen. Dat mag je anoniem doen, maar als je je naam en adresgegevens ook invult zijn we daar blij mee. Dan kunnen we – als dat nodig blijkt en jij het op prijs stelt – heel gericht actie ondernemen.

Meet je geluk

Woongelukmeter
1. Geef aan de hand van een cijfer aan hoe je je voelt in jouw huis en buurt. (0 = ellendig en 10 = volmaakt gelukkig)
2. Geef aan wat er moet gebeuren, zodat je je morgen beter voelt in je huis en buurt dan vandaag. (Deze vraag gaat niet over geld.)
Mijn gegevens (niet verplicht)